E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot!

Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot!

Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot! Në vigjilje të festave sëbashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë Anuela Ristani dhe Drejtorin e Përgjithshëm të APR Erinda Fino shpërndamë dhuratat e festave për më të vegjëlit e punëtorëve të parkut të APR-së. Periudha më e bukur për të gëzuar çdo fëmijë!🎁🎁