E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ballkaniada e Beach Volley në TiranaSportZone! Hera e parë!

Ballkaniada e Beach Volley në TiranaSportZone! Hera e parë!

punime te sport zone ballkaniada post 1 shtator

Tirana mund të mos ketë det por organizon për herë të parë Balkan Beach-Volley Championship U-20. APR – Bashkia Tiranë mbështesin organizimin e aktivitetit. Në kampionat do të marrin pjesë ekipe (meshkuj dhe femra) nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Greqia, Serbia dhe Turqia. Aktiviteti dhe ndeshjet do të zhvillohen nga data 1-3 Shtator nga ora 09-19 tek Fusha e Volejbollit në Tirana Sport Zonë. Eja edhe ti! (Hyrja për publikun: e lirë)