E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Banda Frymore e Tiranës – dokumentar nga Eno Milkani

Banda Frymore e Tiranës – dokumentar nga Eno Milkani

Një dokumentar kaq interesant i realizuar me mjeshtëri nga Eno Milkani, për Bandën Frymore të Tiranës dhe Bandave Muzikore në Shqipëri . Dëshmi unikale nga ata që themeluan bandën muzikore të Tiranës në vitin 1966, si Dirigjenti Sirri Rroji, e muzikantë të tjerë që punojnë për ta mbajtur gjallë këtë traditë të vyer kryeqytetase .