E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Bashkë me stinën e verës, vjen dhe Kampi Veror!

Bashkë me stinën e verës, vjen dhe Kampi Veror!

Bashkë me stinën e verës, si çdo vit në Parkun e Madh të Liqenit vjen dhe Kampi Veror! Bashkë me fëmijët e Qendrës TEN, provojmë aftësitë në kurse aktrimi, pikture, fotografi, këngë etj. Ejani të mësojmë, luajmë dhe argëtohemi të gjithë së bashku nga data 1-31 korrik.