E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Bisedka-teatër në Park në median vizive dhe atë online

Bisedka-teatër në Park në median vizive dhe atë online

 

 

 

Parkut të Madh të Liqenit i shtohet “bisedka-teatër”

Bisedka-teatër në Parkun e Madh të liqenit ka tërhequr vëmendjen e mediave vizive dhe atyre online!

 

 

 

 

 

Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një tjetër stoli

https://shqiptarja.com/lajm/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedkateater?fbclid=IwAR0BcZSRl1m2xG1leAlXFhpvWg3i418yGbPegZL3eIfYJv0ptnzyapTVE0Y

http://www.gazetatema.net/2020/12/28/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater/?fbclid=IwAR1NdXZZppViRCD2G63O-yWcXQeEeEUJc1RUjNJxa2qiuXNtfOfydzczwNs

https://www.newsbomb.al/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-232970?fbclid=IwAR2MFHjjLbIlb_4J64yaKCzUm9740JUuEelXhuSBCtTWmNMCBLvkVNE3mJw

https://dritare.net/ngjarjet-e-dites/foto-parkut-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-?fbclid=IwAR0gteiBlJU6UEc44uuKcC0XkZr6c8ttkWMLN9-py3TC6PYwW2X1e1EbRX4

Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një tjetër stoli

https://tiranapost.al/qyteti/parkut-te-madh-te-liqenit-i-shtohet-nje-tjeter-stoli-gati-bisedka-teater-?fbclid=IwAR2Z4p4bI181vgpBGJa880zaugJOdF2O0KRchFSKAZudYs0KFnZr84SjLN8

Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një tjetër stoli, gati bisedka teatër