Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Bisedkat

    Bisedkat e realizuara nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në Parkun e Madh të Liqenit Artificial janë:

    Treni, Nusja, Kisha, Druri, Drania, Max Velo, Tek Ullinjtë, Barbeque