E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Buzëqesh me Fëmijët, edicioni III

Buzëqesh me Fëmijët, edicioni III

 

Tra la la, tra la la, sa bukur festojmë ne! Nën moton “Buzëqesh me Fëmijët”, për të tretin vit rradhazi, mblodhëm bashkë fëmijët në nevojë, në një program festiv dhe argëtues me këngë, humor, kërcim e lojëra të ndryshme. Në fund të festës, Babagjyshi gëzoi zemrat e vogëlushëve me plot dhurata e foto.

Shqiptarja.com                 Agjencia Telegrafike Shqiptare               Alpe News