E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Canoe & Kayak Sprint

Canoe & Kayak Sprint

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Kanotazhit sollën Kampionatin e parë “Canoe & Kayak Sprint” 🏆 në Liqenin Artificial të Tiranës më 4 Nëntor ora 10:00! Gara u zhvillua në disiplinën 200m sprint me dy kategori: K1 – Kayak me 1 person (garë në mënyrë individuale)  dhe K2  – Kayak me 2 persona (e ndarë në 2 bateri).

Fituesit sipas kategorive 🏆

Kategoria K1 Meshkuj: Vendi i Parë – Klevi Panda, Vendi i Dytë – Klaudio Hasanllari, Vendi i Tretë – Jurgen Pervana

Kategoria K2 Femra: Vendi i Parë – Xhesika Kurti & Kleansi Sefdolli, Vendi i Dytë – Brunilda Alushllari & Bleona Kolaveri, Vendi i Tretë – Angjela Sanameti & Shpresa Nikolli

Kategoria K2 Meshkuj: Vendi i Parë – Elvis Bilali & Kliti Hoti, Vendi i Dytë – Altin Maka & Mario Asllani, Vendi i Tretë – Leo Kaca & Erion Perlica

Një ditë ndryshe dedikuar sportit të kanotazhit e jetesës aktive në park!