E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Lajme

https://youtu.be/mGT2YYsT91Q?si=vNrtEAdOYMW1p1tE Më 1 Qershor 2024, në Ditën e Fëmijëve, Tirana festoi hapjen madhështore të Shkollës së Re të Biçikletave, një objekt modern i dedikuar për promovimin e biçikletës si një mjet alternativ transporti tek të rinjtë e qytetit. Ky moment historik i rëndësishëm, nën kujdesin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit shënon një tjetër investim të suksesshëm të Bashkisë së Tiranës, duke reflektuar angazhimin e saj për krijimin e mjediseve urbane më të gjelbra dhe më të qëndrueshme.

https://youtube.com/shorts/QKRiyjzcF_0?si=if3oheBheuprHRZX Përfundojmë fushatën tonë 'Dhuro një pemë', 2023 - 2024! Mirënjohje për bujarinë dhe përpjekjen e jashtëzakonshme të donatorëve dhe punëtorëve tanë! Kontributet janë një dëshmi e angazhimit tonë kolektiv për një planet më të gjelbër dhe më të shëndetshëm. Faleminderit që jeni krijuesit e ndryshimeve që i duhen botës sonë.

https://youtu.be/yM4P-HjFAp4 Liqeni i Tiranës, strehë për qindra shpendë ujorë. Sipas Qendrës për Studimin dhe Ruajtjen e Shpendëve të Shqipërisë (Shpendët e Shqipërisë/Bird of Albania), 3160 shpendë uji janë numëruar së fundmi në Liqenin e Tiranës, siç e cilëson kjo qendër, një vend i shkëlqyer për kundrimin e shpendëve, pasi krahas shpendëve të ujit ka larmi edhe të harabelorëve.

Bashkë me ambasadorin e Britanisë së Madhe, Alastair King-Smith dhe të dërguarin e Posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar në Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, ndezëm dje në mbrëmje “Fenerin Jubilar” në Varrezat e Dëshmorëve në nder të Jubileut të Platintë të Madhërisë së Saj, Mbretëreshës Elizabeta II.