E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Center Act for Society dhuroi dy pemë Ulliri për Parkun e Liqenit!

Center Act for Society dhuroi dy pemë Ulliri për Parkun e Liqenit!

Në Ditën e Familjes, Center ACT for SOCIETY zgjodhi të mbjellë në park dy pemë Ulliri, duke iu bashkuar familjes së madhe të Tiranës në nismën e bukur dhe të shumëpërkrahur “Dhuro pemë për Tiranën”! Faleminderit për dhuratën tuaj në këtë ditë të shënuar për familjen dhe vlerat e saj si njësia bazë e shoqërisë!! Gëzuar Ditën e Familjes!