E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Dhuro një Pemë për Tiranën” – Mbjellje masive në Vaqarr

“Dhuro një Pemë për Tiranën” – Mbjellje masive në Vaqarr

Mbjellje masive në Parkun e Liqenit të Vaqarrit falë mbështetjes së vajzave dhe djemve të shkëlqyer të Forcave të Armatosura! Falenderojmë subjektet: Vila Lasku, Gjirofarmë, kompania TCN dhe Prof. Lavdosh Malaj që iu bashkuan nismës sonë. 👏 Pas Tiranës e Farkës edhe te Parku i Liqenit të Vaqarrit po mbillen me mijëra pemë, si pjesë e Pyllit Orbital. #OrbitalForest #2MillionTrees 🌳🌳