Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro pemë si subjekt: Fushata 2021 – 2022

  Bashkia Tiranë falenderon të gjithë ata që u bënë pjesë e revolucionit të gjelbër duke Dhuruar Pemë për Tiranën! Kryeqyteti nuk i thyen dot rekordet pa solidaritetin e bizneseve, subjekteve e organizatave që punojnë e rriten në Tiranë. “Dy Pemë Çdo Një Makinë” si investim për t’a bërë më të bukur e më të jetueshëm Kryeqytetin. Parqet, Pylli Orbital dhe Kurora e Gjelbër e Tiranës janë paja më e mirë që mund t’i lemë brezave që vijnë, akti më domethënës i dashurisë për jetën dhe natyrën.  Çdo ditë është një mundësi e artë për të vizatuar peisazhin e Tiranës me ngjyra, ajër të pastër e blerim.

  Sezoni i mbjelljeve: Tetor 2021 – Mars 2022

  Zona të propozuara për mbjellje

  Lloji i bimësisë së nevojitur

  • Manjolë  – Panjë flet rrap Panjë e kuqe – Gështenjë kali – Katalpë Lofata Frashër – ginko – Liquidamber – Rrap – Mani fletëgjerë – Lis i kuq – Sofora – Bli – Mimoza – Cedrus – Selvi – Akacie – Pishë deti – Pishë e butë – Pishë e egër – Ulli.

   

  Plotëso formularin:

  *APR asiston proçesin e dhurimit (hartimin e kontratës dhe mbjelljen e pemës). Bimësia blihet nga vetë dhuruesi pranë subjekteve të ndryshme që operojnë në treg.

   Emri Mbiemri

   Numri i Telefonit

   Email

   Adresa* (Për të lidhur kontratën)

   Vendi ku do të mbillet*

   Lloji i bimësisë dekorative dhe çmimi referencës*

   *Pas dërgimit të të dhënave do të kontaktoheni nga APR - Bashkia Tiranë.
   *Çmimet janë thjesht orientuese sipas specifikimeve përkatëse dhe mund të ndryshojnë në treg