E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Dita e Shërbimit Pyjor në zonën e Krrabë- Gurrë!

Dita e Shërbimit Pyjor në zonën e Krrabë- Gurrë!

Në Ditën e Shërbimit Pyjor Shqiptar, nënkryetari Andi Seferi iu bashkua stafit të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit për të vijuar mbjelljen e fidanëve në ekonominë pyjore Krrabë – Gurrë .Në këta 4 vjet në Fjollë kemi mbjellë 11.000 mijë fidanë pyjorë , kurse në Allgjatë, Prush dhe Lalm – 36.300 fidanë pishe dhe akacie, ndërsa në Krrabë – Gurrë 50.000 fidanë akacie. Asnjëherë nuk është vonë për të na u bashkuar në këtë aksion!