E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Dita Ndërkombëtare e Holokaustit!

Dita Ndërkombëtare e Holokaustit!

Memoriali i nderimit të viktimave të holokaustit, një kënd mendimi, kujtimi dhe reflektimi pranë Parkut të Liqenit pret sot nderimet e rastit në Ditën Ndërkombëtare të Holokaustit, siç njihet ndryshe Dita e Kujtesës! Shqipëria është një prej vendeve të rralla në botë ku gjatë Luftës së Dytë Botërore u strehuan e gjetën shpëtim disa mijëra hebrenj nga tmerret e holokaustit! Ndaj, në këtë ditë të rëndësishme sakrifice kujtojmë për të mos harruar një ndër tmerret më të mëdha që njerëzimi ka pësuar 77 vjet më parë!