E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Dita pa makina, një super ditë në kryeqytet!

Dita pa makina, një super ditë në kryeqytet!

Banda e Qytetit çeli siparin dhe shoqëroi aktivitetet me ritmet pranverore, ndërsa qytetarët shijuan më pas përgjatë gjithë bulevardit “Dëshmorët e Kombit” ekspozitën fotografike të zogjve të Parkut të Liqenit “Pendët e Egra”, aktivitetet sportive si; ping-pong, basketboll, taekwondo te Parku Rinia; lojërat fryrëse dhe lodra të hapësirës si ping-pong apo shah pranë Piramidës; punëdore, verore, face painting te RE-ja, si dhe edukimin në trafik, për të cilin ishte përgatitur këndi me sinjalistikë për çiklizimin pranë Bashkisë.