E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ditën e Tokës e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education!

Ditën e Tokës e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education!

Fëmijët janë më të mirët në përçimin e mesazheve! Ditën e Tokës, ne e festuam bashkë me nxënësit e New York Basic Education në një aktivitet me mbjellje bimësh e pemësh, pastrim të mjedisit, ekspozitë me postera, punime artistike e mjete shkencore të ricikluara, sfilatë me veshje të ricikluara e plot ide të tjera të dobishme në kuadër të kësaj dite ndërgjegjësuese për edukimin e fëmijëve me natyrën, burimet e përfitimet që ajo jep dhe kujdesin e respektin që duhet të tregojmë ndaj saj!