E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh!

Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh!

Drejt përfundimit Bisedka më speciale në Parkun e Madh! Një bashkëpunim me Ambasadën Kineze, me donator China Zhenjiang International Economic-Technical Cooperation Corporation Limited (CZICC), ndërtimi nën kujdesin e miqve kinezë dhe APR dhe materialet enkas nga Kina për Parkun e Madh! Pavioni Rekreativ i dedikohet miqësisë  Kinë-Tiranë! Relaks e atmosferë ZEN në zemër të Parkut, në shëtitoren buzë liqenit!🧘🏻‍♂️😊 #BisedkaKineze #CosmopolitanTR #ObjektRekreativeTëDedikuara #ThnxChina #ChinaZhenjiangInternationalEconomicTechnicalCooperationCorporationLimited #CZICC #APRTirana #ZenParks #ClassicChinesePavilion #GrandParkChineseBeauty #Friendship