E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Dy sheshe rekreative në njësinë nr. 7

Dy sheshe rekreative në njësinë nr. 7

Një mrekulli dy sheshet rekreative tek rruga “Ylbere Bylykbashi” në Njësinë 7.
Rehabilitimi total i këndit të lojërave dhe hapësirave çlodhëse ishte dhurata e festave të fundvitit për gjithë fëmijët, prindërit e gjyshërit e zonës.
– 9 module lodrash
– Stola
– Hapësirë e gjelbër
– Bimësi dekorative
Gëzuar fëmijë!