E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët!

E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët!

E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët! Së bashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë, Znj.Anisa Ruseti, n/drejtorin e shkollës “Turgut Ozal” dhe nxënësit e klasës 4 – G mbollëm pemë në Parkun e Madh. Faleminderit fëmijëve të kolegjit turk që për festat e fundvitit zgjodhën t’i bëjnë një dhuratë Tiranës.Për t’u bërë pjesë e nismës, “Dhuro Pemë”, ndiqni linkun: http://apr.codelabour.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/