E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Edhe një stol tjetër, dhuratë shëtitores “Lasgush Poradeci”

Edhe një stol tjetër, dhuratë shëtitores “Lasgush Poradeci”

#DhuroNjëStol#AprBashkiaTiranë

Vlerësojmë dhe i mbetemi mirënjohës mbështetjes qytetare në punën dhe nismat tona për gjelbërimin, kujdesin e mirëmbajtjen e parqeve! Edhe një stol tjetër, dhuratë shëtitores “Lasgush Poradeci” në Parkun e Liqenit nga një familje e devotshme për t’u bashkuar me përpjekjet tona për parqe të bukura me njerëz të lumtur! Për më shumë detaje rreth nismës “Dhuro një stol” dhe se si mund të bëheni pjesë e saj ndiqni linkun:👎https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-stol/