E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk!

Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk!

Edhe pak ditë na ndajnë nga përfundimi i kopshtit të vogël japonez në Sauk! Kolegët po punojnë aktualisht me mbushjen e sipërfaqes së rrethrrotullimit me gurë të bardhë dekorativë dhe shtresat Gjeotekstil & Geoweb! Synojmë një kopsht të gjelbër me bimësi të ulët dhe gurë masivë, por dhe një hyrje të bukur për kryeqytetin!