E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse !

Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse !

Sinjalistika në parqe është po kaq e rëndësishme sa kujdesi dhe mirëmbajtja e tyre në pastërti e gjelbërim! Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse në çdo qoshk të tij, si: “Oazi i Shplodhjes”, “Ishulli i Lojërave” apo “Këndi 4 Putroshët”! T’i duam e t’i ruajmë parqet me dashuri dhe qytetari, si pasuri e jona e përbashkët!