E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës!

Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës!

Edukojmë brezat duke i sjellë fëmijët sa më pranë natyrës! Me mbështetjen e Ambasadës Greke si dhe nxënësit e shkollës “Arsakeio” mbollëm pemë në Parkun Helen. Një eksperiencë që fëmijëve do t’i mbetet gjatë në memorie. Për gjithë qytetarët që duan të bëhen pjesë e nismës, ndiqni linkun: 🌳https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/