E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia!

Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia!

Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia! Zhbllokohet rruga “Kuvajt” dhe pastrohet zona te Fakulteti i Gjeologji Minierave nga pemët e rrëzuara. Vijon puna për largimin e degëve e mbetjeve të krijuara nga rrëzimi i pemëve brenda Parkut të Madh!