Ekipi “[email protected]”, i kudogjendur, gati për të ndërhyrë në çdo shesh a kënd lojërash të dëmtuar! Pas raportimeve të qytetarëve, kolegët nisën punën me riparimet dhe sistemimet e duhura në sheshin “7 xhuxhat” te Rruga e Elbasanit, te “Sitki Çiço”, “Eshref Frashëri”, “Sulejman Delvina” dhe ish- Fusha e Aviacionit.