E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ekipi “Luaj@Tirana” nisi sot riparimet në Sheshin Rekreativ TIKA!

Ekipi “Luaj@Tirana” nisi sot riparimet në Sheshin Rekreativ TIKA!

Pas një fundjave të gjatë, plot ndeshje, argëtim dhe energji, ekipi “Luaj@Tirana” nisi sot ndërhyrjen me riparimet dhe zëvendësimin e tabelave basket të dëmtuara në Sheshin Rekreativ TIKA te Parku i Madh! Faleminderit kolegë, që mirëmbani dhe kujdeseni për sheshet rekreative, këndet e lojërave e terrenet sportive, gëzim për fëmijët e të rinjtë e qytetit!