E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut”!

Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut”!

Eksplorojmë “Ngjyrat e parkut” me nxënësit e Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës! Shfrytëzojmë “Muajin e ecjes”, si një mundësi për të afruar pranë natyrës jo vetëm fëmijët, por edhe të rriturit. Ndaj një ecje në park bën gjithmonë mirë, për të kaluar më shumë kohë me njëri-tjetrin dhe për të biseduar, ndërkohë që ndihmojmë dhe natyrën!