E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Elida bashkë me nënën e saj Nailen dhuruan pemën e jetës!

Elida bashkë me nënën e saj Nailen dhuruan pemën e jetës!

#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

Çdo shoqëri ka nevojë për kontributin e dobishëm të qytetarëve të saj! Elida bashkë me nënën e saj Nailen i dhuruan Parkut të Madh pemën e jetës! Dy ullinj të mbjellë pranë e pranë, për t’u rritur e jetuar në dashuri e harmoni me njëri-tjetrin, ashtu si dhe nëna Naile me vajzën e saj! Bashkohu dhe ti me nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, duke ndjekur linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/