E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra!

Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra!

Krenarë për të rinjtë sot që e duan dhe e mbrojnë natyrën, duke kontribuar në gjelbërimin e parqeve të qytetit! Enea i dhuroi Tiranës 4 pemë dekorative ligustra, të cilat i mbolli në Parkun e Liqenit të Farkës! Të gjithë ju që dëshironi të na bashkoheni në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, për më shumë informacion ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/