E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Erinda Fino dhe Eni Kristo ne Klubin e Mengjesit

Erinda Fino dhe Eni Kristo ne Klubin e Mengjesit

Sensibilizim për Sheshin e parë Rekreativ Gjithpërfshirës, në Kombinat (Nj. Adm. 6), si bashkëpunim mes UNDP dhe Bashkisë Tiranë – APR në kuadrin e fushatës Luaj Tirana. Erinda Fino nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit/Bashkia Tiranë dhe Eni Kristo nga UNDP, të ftuara në studion e Blendi Salaj, Klubi i Mëngjesit në Club FM.