When:
29 August, 2022 @ 20:00 – 21:00 Europe/Tirane Timezone
2022-08-29T20:00:00+02:00
2022-08-29T21:00:00+02:00
Where:
Amfiteatri i Tiranës
Apocalyptica @ Amfiteatri i Tiranës

Jeni gati për një mbrëmje plot emocion dhe adrenalinë? Grupi metal simfonik Apocalyptica vjen për herë të parë në Shqipëri, në skenën e Amfiteatrit të Tiranës me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit.
Ju mirëpresim ditën e hënë, datë 29 Gusht, ora 20:00.
Hyrja është me bileta.
Për më shumë informacion rreth biletave, ndiqni link-un:
www.myticket.al