When:
31 October, 2022 @ 17:00 – 18:00 Europe/Tirane Timezone
2022-10-31T17:00:00+01:00
2022-10-31T18:00:00+01:00
Where:
Zoo Park
Boo at the Zoo @ Zoo Park

Fëmijë erdhi koha për trick or treat!
31 Tetori festohet në gjithë botën dhe njihet si dita ndërkombëtare e Halloween. Në kuadër të kësaj dite, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell aktivitetin “Boo at the Zoo”, nën atmosferën spooky që e karakterizon këtë festë me pjesëmarrjen e fëmijëve dhe të rriturve të kryeqytetit.
Jo vetëm argëtohemi me facepainting por edhe mësojmë më shumë rreth kësaj dite në shtëpinë tonë të dashur të kafshëve.
Mos harroni kostumet tuaja të frikshme, ditën e hënë, ora 17.00, tek Zoo Park.