When:
25 September, 2022 @ 10:30 – 11:30 Europe/Tirane Timezone
2022-09-25T10:30:00+02:00
2022-09-25T11:30:00+02:00
Where:
Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Cirku në qytetin tënd @ Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Arti dhe sporti pushton rrugët në Ditën pa Makina!
Në kuadër të kësaj dite, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë sjell aktivitetin “Cirku në qytetin tënd” në bashkëpunim me Cirkun Kombëtar.
Të gjithë ju fëmijë, gjyshër, prindër ejani të shijojmë një shfaqje me plot numra argëtues nga akrobatët e talentuar të cirkut, ditën e dielë, datë 25 Shtator.
Ju mirëpresim në orën 10.30, tek Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”.