When:
24 June, 2022 @ 19:30 – 20:30 Europe/Tirane Timezone
2022-06-24T19:30:00+02:00
2022-06-24T20:30:00+02:00
Where:
Sheshi Skënderbej
24 Qershor!
E premtja e fundit e muajit.
RIKTHEHET Masa Kritike e Tiranes.
Merr bicikleten dhe bashkohu me ne
Të premten Sheshi Skenderbej ora 19 : 30.