When:
24 September, 2022 @ 19:00 – 20:00 Europe/Tirane Timezone
2022-09-24T19:00:00+02:00
2022-09-24T20:00:00+02:00
Where:
Reja
Diamond Dust @ Reja

Netët e kinemasë Egjiptiane!

Dhe mos harroni, merrni mikun me vete.
Ju mirëpresim te Reja, ora 19:00, datë 24 Shtator 2022.