When:
28 November, 2022 @ 19:00 – 20:00 Europe/Tirane Timezone
2022-11-28T19:00:00+01:00
2022-11-28T20:00:00+01:00
Where:
Reja
Dita e Mesdheut @ Reja
Festojmë së bashku dy festa në një ditë. Festën e Flamurit dhe Ditën e Mesdheut.
Festojmë vlerat kombëtare dhe atyre mesdhetare përmes muzikës. Aktiviteti do të jetë i hapur për publikun dhe të ftuar do të jenë të rinjtë të talentuar,
të cilët do të krijojnë një atmosferë pozitive përmes këngëve që do të këndojnë.
Ju mirëpresim me 28 nëntor ora 19:00 pranë Instalacionit artistik Reja.