When:
25 September, 2022 @ 11:00 – 15:00 Europe/Tirane Timezone
2022-09-25T11:00:00+02:00
2022-09-25T15:00:00+02:00
Where:
Shën Gjergj
Festa e Domates @ Shën Gjergj

Pas ujërave të ëmbël të Gjirokastrës, Hartat na rikthejnë përsëri në kryeqytet por këtë herë në Kryeqytetin e Malësisë së Tiranës! Me të kaluar Dajtin përballë nesh shtrihet madhërishëm Tomadheja ose si e quajmë sot Shën Gjergj. Një tokë e pasur me prodhime dhe plotë histori për të treguar. Do të festojmë mbretëreshën e tyre #domaten.

Festa e Domates vjen në datë 25 Shtator, ora 11:00.