When:
10 August, 2022 @ 18:30 – 19:30 Europe/Tirane Timezone
2022-08-10T18:30:00+02:00
2022-08-10T19:30:00+02:00
Where:
Parku Helen
Festo me mua @ Parku Helen

Qendra për mendim, planifikim, veprim-TPA CENTER në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjellin aktivitetin social-kulturor për fëmijë “Festo me mua”, në Parkun Helen, Farkë.
Ju mirëpresim për një shfaqje argëtuese e plot emocion, datë 10 Gusht, ora 18:30.