Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Loading Events

  « All Events

  • This event has passed.

  Java Europiane e Lëvizshmerisë @Reja

  September 16 @ 9:00 am - September 22 @ 5:00 pm

  Java Europiane e Lëvizshmerisë

  Çdo vit, nga data 16 – 22 shtator, fushata kryesore e Komisionit Europian për ndërgjegjësimin mbi lëvizshmërinë e qëndrueshme urbane fton qytetet nga e gjithë Europa të marrin pjesë në Javën Europiane të Lëvizshmerisë.

  Gjatë javës, pothuajse 3,000 qytete inkurajojnë ndryshimin e sjelljes në favor të lëvizshmërisë aktive, transportit publik dhe zgjidhjeve të tjera të pastra dhe inteligjente të transportit duke organizuar aktivitete ndërgjegjësuese me palët e interesuara lokale. Tirana këtë vit do të marrë pjesë me aktivitete të ndryshme, panaire, diskutime e shumë të tjera.

  Details

  Start:
  September 16 @ 9:00 am
  End:
  September 22 @ 5:00 pm