When:
27 September, 2022 @ 09:30 – 30 September, 2022 @ 10:30 Europe/Tirane Timezone
2022-09-27T09:30:00+02:00
2022-09-30T10:30:00+02:00
Where:
Parku Olimpik "Feti Borova"
Kampionati Europian i Taekwondo-së U21 @ Parku Olimpik "Feti Borova"

Kishit kohë pa ndjekur nga afër një ndeshje Taekwondo?
Kampionati Europian i Taekwondo-së për moshën nën 21 vjeç vjen katër ditë rradhazi në Parkun Olimpik “Feti Borova”, si organizim i “Federatës Shqiptare Taekwondo World” me bashkëpunimin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit.
Për të gjithë të apasionuarit pas këtij sporti modern ndërkombëtar ju mirëpresim në orën 09.30, në datat 27 Shtator deri në 30 Shtator, ku në fund të këtij eventi do të shpërndahen medalje për fituesit.
Disiplinë, spektakël e një garë plot me emocion!