E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kupa e Kombit ’23 nga Federata e Motoçiklizmit të Kosovës dhe Federata Shqiptare e Motoçiklizmit

November 5 @ 08:00 - November 26 @ 17:00

Ju njoftojmë se me datë 25-26 Nëntor 2023 do të mbahet Kupa e Kombit ’23 e organizuar nga Federata e Motoçiklizmit të Kosovës dhe Federata Shqiptare e Motoçiklizmit.

Behuni pjesë e kësaj ngjarje të mahnitshme duke u regjistruar përmes formës online në: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMc9MP5K3X_3wx4pq2Bz0yjkvp6qkx58tr0LoXa8xsXQ0sLQ/viewform

Axhenda e eventit për të gjithë ju që dëshironi të merrni pjesë:

🗓️ Data:
5 nëntor – Hapja e regjistrimeve

🗓️ Data:
23 nëntor – Ora 23:59, mbyllja e regjistrimeve

🗓️ Data:
25 nëntor

– Mbërritja e garuesve
– Regjistrimi final
– Kontrolli teknik dhe administrativ
– Ndarja finale e klasave
– Marrja e numrave të garës
– Instalimi i sistemit të monitorimit GPS
– Mbledhja finale dhe shpjegimi i teknik i garës
– Caktimi i orareve specifike të nisjes
– Party, muzikë dhe cocktail
📍 Vendi: Bulevardi i ri, (41.346515, 19.813091)

🗓️ Data:
26 nëntor – DITA E GARËS

– Ora 07:00 – 07:45: Paraqitja e garuesve në start, përgatitja për start, montimi i transponderit të kohëmatjes.
– Ora 08:00: Start i garuesit të parë, nisja nga Sheshi, çdo një minutë.
– Ora 08:30: Mbërritja pranë pistës së garës për Raundin I, çdo garues ka të drejtë për një xhiro prove.
– Ora 09:30: Start i garës me kohëmatje, trajektorja është në përgatitje.
– Ora 13:00: Koha maksimale për përfundimin e Raundit të parë.
– Ora 13:30: Mbërritja në Shesh, start i Raundit të dytë.
– Ora 15:30: Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

Për skemën e garës dhe detaje tjera, ju lutem vizitoni faqën zyrtare të Federates Shqiptare të Motoçiklizmit: https://www.amf.al/kupa-e-republikes .

Details

Start:
November 5 @ 08:00
End:
November 26 @ 17:00