Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Loading Events

  « All Events

  Maratona e Tiranës 22 TETOR 2023 @SHESHI SKËNDERBEJ

  October 22 @ 8:00 am - 1:00 pm

  Maratona e Tiranës është eventi më i madh sportiv në Tiranë, i organizuar për vitin e shtatë rradhazi në 22 Tetor 2023. Këtë vit Maratona e Tiranës mirëpret më shumë se 5,000 pjesëmarrës jo vetëm nga Shqipëria, por gjithashtu dhe nga vende të huaja, gati për të sfiduar veten dhe për të arritur momente të rëndësishme në jetët e tyre. Maratona e Tiranës është një manifestim për një jetesë të shëndetshme dhe qëndrueshme, ashtu sikundër dhe për të dalë nga zona e rehatisë.

  Bëhu gati!

  Linku i regjistrimeve: https://tiranamarathon.com/

  https://vivere.al/evente/shesh/ticket/index.php?idev=45&lang=al

  Details

  Date:
  October 22
  Time:
  8:00 am - 1:00 pm

  Venue

  SHESHI SKËNDERBEJ