E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mbill lulen tënde 💚🌍🌿

November 21 @ 10:30 - 12:00

“Mbill lulen tënde” është një nga sfidat javore mjedisore që teston njohuritë e fëmijëve mbi bimësinë dhe punën që bëhet për të mbrojtur hapësirat e gjelbra në qytet.
Të vegjlit tanë do të zbulojnë më shumë sekrete rreth botës së mrekullueshme dhe të pafundme të natyrës, ndaj mos mungoni 🌍💚
Ju mirëpresim nesër, datë 21 nëntor, ora 10:30, te serat në Farkë 🌻🌼🌷

Details

Date:
November 21
Time:
10:30 - 12:00