E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram
Loading Events

« All Events

Nusepashke fluturo, në Zoo Park Tirana

November 13 @ 10:00 - December 31 @ 16:00

Nusepashka e kuqe me pika të zeza, historikisht i ka bërë njerëzit të mendojnë se do t’u realizojë dëshirat dhe do t’u sjellë fat. Ndaj edhe ne në zoo Park Tirana kemi vendosur nusepashkat tona në një kënd të posaçëm, që të mirëpresim dëshirat dhe urimet tuaja për festat e Nëntorit dhe të fundvitit. Ju presim çdo ditë të javës nga ora 10.00-16.00.
*Zoo Park Tirana është i mbyllur ditën e Hënë.

Details

Start:
November 13 @ 10:00
End:
December 31 @ 16:00

Venue

zoo park tirana