Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Loading Events

  « All Events

  • This event has passed.

  OpenAirTirana @PMLAT

  September 18 @ 8:30 pm - September 24 @ 10:30 pm

  Miq të OpenAirTirana

  Ejani të shijojmë së bashku javët e fundit të kinemasë nën qiellin plot me yje si dhe në shoqërinë e miqve tuaj. Shtojini argëtim netëve tuaja në këto ditë të mbetura. Countdown

  fillon!

  E Hënë, 18 Shtator 2023 – “Pallati 176” (1986) E Martë, 19 Shtator 2023 – “Dirty Grandpa” (2016)

  E mërkurë, 20 Shtator 2023 – “Haluç” (2023)

  E Enjte, 21 Shtator 2023 – “M3gan” (2022)

  E Premte, 22 Shtator 2023 – “Project X” (2012)

  E Shtunë, 23 Shtator 2023 – “Rruga për në El

  Dorado” (2000) [dublim shqip] E Diel, 24 Shtator 2023 – “Kung Fu Panda 1” (2008)

  !! Ju kujtojmë se:

  Bileta e filmit kushton 300 lekë Vendi i takimit është Parku i Liqenit

  Ora e takimit: Çdo ditë në 20:30 Këshilla jonë: Ejani 30 min para, pasi më vonë rrezikoni të

  mos gjeni vend.

  !! Mos harroni që nuk mbajmë rezervime si dhenuk lejohen ushqimet dhe pijet nga jashtë

  Details

  Start:
  September 18 @ 8:30 pm
  End:
  September 24 @ 10:30 pm

  Venue

  @PMLAT