When:
23 September, 2022 @ 10:00 – 24 September, 2022 @ 11:00 Europe/Tirane Timezone
2022-09-23T10:00:00+02:00
2022-09-24T11:00:00+02:00
Peza Adventure Festival
Peza Adventure Festival, është festivali i parë që ka në fokus promovimin e turizmit, sporteve me kuaj dhe shumë disiplinave te tjera sportive në Pezë.
Një sërë aktivitetesh sportive dhe argëtuese për mosha dhe interesa të ndryshme, do të zhvillohen këtë të shtunë, 24 shtator.
Eja të marrësh pjesë në aktivitetet e këtij festivali, mes një natyre dhe energjie të mrekullueshme në Pezë!