Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KALENDARI I AKTIVITETEVE OUTDOOR

  Loading Events

  « All Events

  rejarlitet @Reja

  September 29 @ 6:00 pm - 8:00 pm

  Rejarlitet një natë kalimtare me diskutime që do mbeten! e dedikuar artit, kohës, dhe ekzistencës sontë të dyfishtë💙hapur për këdo!

  a temporary evening of lasting conversations! dedicated to art, time, and our dual existence💙open for everyone!
  .:poster design @amayacrichton.png :.

  Details

  Date:
  September 29
  Time:
  6:00 pm - 8:00 pm

  Venue

  Reja
  Bulevardi Deshmoret e Kombit
  Tirana, Tiranë Albania
  + Google Map
  Phone:
  [email protected]