When:
23 June, 2022 @ 18:00 – 19:00 Europe/Tirane Timezone
2022-06-23T18:00:00+02:00
2022-06-23T19:00:00+02:00
Where:
Amfiteatri i Tiranës
Start to shine @ Amfiteatri i Tiranës
“Start to shine” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjell shfaqje për fëmijë “Shkopi Magjik” , ditën e enjte, në Amfiteatrin e Tiranës.
Ju mirëpresim, datë 23 Qershor, ora 18:00, për numra akrobacie të mrekullueshme nga të vegjëlit e talentuar.
Hyrja është falas.