When:
26 August, 2022 @ 23:00 – 28 August, 2022 @ 00:00 Europe/Tirane Timezone
2022-08-26T23:00:00+02:00
2022-08-28T00:00:00+02:00
Sunny Hill Festival
Festivali “Sunny Hill” vjen në Tiranë, ku Dua Lipa dhe të ftuarit e saj do të ndriçojnë netët e kryeqytetit me shkëlqimin e tyre.
Datë 26, 27 dhe 28 Gusht, në vendndodhje të ndryshme.
Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare të festivalit: Home – Sunny Hill Festival : Sunny Hill Festival