When:
23 November, 2022 @ 16:00 – 29 November, 2022 @ 23:00 Europe/Tirane Timezone
2022-11-23T16:00:00+01:00
2022-11-29T23:00:00+01:00
Where:
Sheshi Italia
Tirana Street Food Festival @ Sheshi Italia

Koncepti i festivaleve “Street Food” është i përhapur në shumë qytete dhe kryeqytete europiane, amerikane si dhe aziatike për shkak se njerëzit tërhiqen drejt ushqimeve të shpejta. Filozofia e Tirana Street Food Festival këtë vit është prezantimi i recetave unike të çdo biznesi pjesëmarrës. Objektivi ynë për këtë festival ushqimi është të kemi pjesëmarrës restorantet e Tiranës me recetat e tyre unike të serviruara në porcione më të vogla dhe me çmim të reduktuar krahasuar me pjatën e plotë në restorant, me qëllim që ti japim publikut mundësi të provojë më shumë se një recetë brenda një dite.